|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
TAEKWON
|
Temat: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 21.06.2007 21:08 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
Status: Offline
|
Skoro był już przerabiany temat warsztatów, teraz może auto-myjni?? Gdzie i u kogo pucujecie swoje gabloty, oraz za ile, jak szybko i jak jesteście zadowoleni z tego. Zaczynając powiem, że sam korzystam z usług auto myjni tylko przy okazji świąt lub wesel w rodzinie  nie polecam myjni automatycznych, ręczne sa najlepsze:)
| |
|
 |
|
Gruby czarny bot
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 21.06.2007 21:08 |
|
| Robot Google! Ad-sense |
 |
Status: Online
|
|
| |
|
 |
|
Miffass
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 21.06.2007 21:32 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
A ja wogóle nie korzystam z myjni mam swoja w domu na podwórku  gąbka...trochę płynu z woskiem i wiadro z wodą i jazda  ....hehe
| |
|
 |
|
kołpi
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 22.06.2007 17:30 |
|
| Nałogowy użytkownik |
 |
 |
Dołączył: 01.03.2005 17:31 Posty: 1455 Lokalizacja: spod łóżka
|
NA urzędowskiej u pana Zimowskiego. czasem długo schodzi, ale można zazyczyc sobie mycie całkowicie bezdotykowe, czyli tylko płyn myjący + woda z myjki ciśnieniowej. Sprzataja rowniez wnetrze. a co do innych myjni automatycznych, to znajomemu już 2 razy w dwóch roznych myjniach w krasniku urwało znaczek z maski. 
| |
|
 |
|
TAEKWON
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 23.06.2007 20:56 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
kołpi napisał(a): a co do innych myjni automatycznych, to znajomemu już 2 razy w dwóch roznych myjniach w krasniku urwało znaczek z maski.  a jak po myciu suszą powierzchnię auta?? ręka+ szmatka?? czy jakąs mega suszarą?
| |
|
 |
|
TAEKWON
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 23.06.2007 20:56 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
|
i ile biorą za bezdotykowe?
| |
|
 |
|
kołpi
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 23.06.2007 22:48 |
|
| Nałogowy użytkownik |
 |
 |
|
|
po myciu i woskowaniu woda jest zgarniana sylikonowymi packami, potem resztki (naprawde mało) scierane specjalnymi irchami. Wbrew pozorom nie rysuje to powierzchni. przez prawie rok mylem u nich samochod z pieknym ale bardzo ciezkim w utrzymaniu kolorem, na ktorym na dodatek znac bylo wszystkie rysy. Po wlasnie prawie roku mycia u nich zarysowan (tych drobniutkich widzianych pod swiatlo) nie przybylo. a nawet jesli to bardzo malo.
podstawowe mycie + woskowanie teraz kosztuje chyba 16zl.
| |
|
 |
|
TAEKWON
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 27.06.2007 20:25 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
Cytuj: kosztuje chyba 16zl
to raczej nie drogo jak na ceny regionu. W jaki sposób odbywa sie woskowanie?? bo najlepsze efekty jednak daje chyba tylko woskowanie ręczne- ale bolą ręce po takiej zabawie  Jak długo schodzi sie na tej myjni z podstawowym mycie?
| |
|
 |
|
kołpi
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 28.06.2007 16:44 |
|
| Nałogowy użytkownik |
 |
 |
|
|
wosk nakladany jest pod cisnieniem.
ze zwyklym myciem schodzi cos kolo 20min. zalezy jeszcze ilu chlopakow myje.
| |
|
 |
|
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 09.02.2010 00:30 |
|
| Początkujący użytkownik |
 |
|
|
Gdzie polecacie umyć autko raczej chodzi mi o myjnie automatyczną??gdzie dokładnie umyja z tej koszmarnej soli.. i jakie ceny??
|
|
| |
|
 |
|
Mateusz_16
|
Temat: Re: Najlepsza na Kraśniku myjnia samochodowa Napisane: 09.02.2010 10:30 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
Dołączył: 09.09.2006 12:32 Posty: 98 Lokalizacja: Miasto bandyckiej miłości
|
Ja osobiśćie polecam myjnię na ul. Janowskiej. Troche sam tam pracowałem, i wiem, że szefowi zależy na klientach i pracownicy starają się o bardzo dobry efekt. Wszystko odbywa się podobnie jak u p.Zimowskiego. Ceny też są zbliżone.Dodatkowo można się spokojnie i darmowo kawy napić 
| |
|
 |
|