_________________ ' Krew leci mi z nosa, na mój nienaganny makijaż. Na mojej pięknie wytapetowanej, delikatnej twarzy krew, która nie miesza się z winem, jak to zapowiedział Jezus Chrystus ' . * * * http://podniestrzanska.wordpress.com
szukalem w calym Krasniku starym zakladu fryzjerskiego ktory wycina wzorki bylem doslownie wszedzie...kazdy odpowiadał ze albo to zaklad tylko damski albo nie ma takiej uslugi az w koncu znalazłem zaklad w czerwoniakach kolo apteki tam tnie taki mlody chlopak ale jak sie zapytalem o termin to mi powiedział ze ma kolejke na tydzien do przodu i zwatpilem..
safona:) pisze:
ja znam zaj****ta fryzjerke...
jak mi wytniesz ladne wzorki to zgadzam sie na sprawdzenie Twoich umiejetnosci
_________________ " Jesteśmy Tacy Sami" - z małymi wyjątkami
A znacie fryzjera który sam doradza i umiejętnie dobiera fryzurę do twarzy, nie tak ze samemu trzeba mówić co ma zrobić na głowie? No i czy ktoś się orientuje jakie są ceny w tym salonie Pierre w Lublinie?
Pisze to żeby bardzo ale to bardzo przestrzec wszystkich którzy mieliby zamiar "strzyc" się u panie Lucyny Piekarz z ul Oboźnej. Zakład powstał niedawno i z czystej ciekawości(przeklinam ta chwile) postanowi sprawdzić. Obsługa przemiła, pani bardzo sympatyczna> Byłam tam z koleżanka (mogłam zwiać jak ja zobaczyłam bo była pierwsza) pani "fryzjerka" obcięła nas w ten sam sposób(chyba jedyny jaki zna) wyszłyśmy przerażone. Obie nastawione tylko na skrócenie ewentualnie cieniowanie wyszłyśmy prawie łyse a z włosów do ramion zostały strzępki. Jestem załamana. Mam strasznie grube włosy do tego kręcone obcięte zaraz przy skórze "ślicznie się wywijają robiąc ze mnie choinkę bożonarodzeniową. A na koniec wizyty pani stwierdziła ze nie będzie mi suszyć włosów bo przecież jest lato i same wyschną wiec wybiegałam ku przerażeniu Kraśniczan na miasto z mokrymi włosami z loczkami jak baranek(dobrze ze miała wielkie okulary). Ale trudno za zdradzanie świetnych fryzjerek sie płaci (polecam panie Bańkę z ul. Wesołej). Przesiedzą ten rok w domu najwyżej. Pozdrawiam
Widzę ,że sie tu wypowiada sama plec piekna ,ale ja zrobie wyjatek .Dobry salon fryzjerski jest na ul.Kasprowicza 3 .Nazywa się Elle .naprawde tna niezle i niedrogo .polecam !
[quote="ewelinka2x3"]Pisze to żeby bardzo ale to bardzo przestrzec wszystkich którzy mieliby zamiar "strzyc" się u panie Lucyny Piekarz z ul Oboźnej. HEHE ŚWIĘTA RACJA NAJGORSZY FRYZJER NA KRAŚNIKU JAKI MOŻE BYĆ -ALE ZA TO ROBIĄ TAM ŚWIETNE PAZNOKCIE I OCZYSZCZANKA TWARZY ) (NIESTTEY KOSMETYCZKI ODCHODZĄ NIEBAWEM NA INNY TEREN)
szukalem w calym Krasniku starym zakladu fryzjerskiego ktory wycina wzorki bylem doslownie wszedzie...kazdy odpowiadał ze albo to zaklad tylko damski albo nie ma takiej uslugi az w koncu znalazłem zaklad w czerwoniakach kolo apteki tam tnie taki mlody chlopak ale jak sie zapytalem o termin to mi powiedział ze ma kolejke na tydzien do przodu i zwatpilem..
Nistety juz go nie ma ;( ... ostatnio obcinałem sie w salonie fryzjerskim na słynnym skrzyżu i jestem zadowolony
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość