|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
STAL_KRS
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 25.10.2009 00:22 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
Status: Offline
|
|
Na szczęście już niedługo wybory nowego prezesa i zarządu. Wszyscy którzy mają prawo głosu powinni wybrać najlepszą opcję dla Stalówki czyli na pewno NIE Artura Rydzewskiego który nie ma pojęcia w niczym a udaje że jest wielkim Wiceprezesem i znawcą. Jedyna słuszna opcja to p. Andrzej Pacek to gość z pojęciem pomysłami do tej pory wykłada kupę kasy na Stal. W ostatnim czasie zakupił dresy chłopakom do treningu ortaliony itp. gość nie liczy na zyski jest zaangażowany w to co robi i naprawdę ma wiele świetnych pomysłów które naprawdę wcieliłby w życie o ile dostatnie odpowiednią władzę bo na razie kłody pod nogi mu rzucają Rydzewski z Wilkiem. Mam nadzieję że już w niedługim czasie przyjdą dobre lata dla kraśnickiej piłki i Stali Kraśnik.
|
|
| |
|
 |
|
Gruby czarny bot
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 25.10.2009 00:22 |
|
| Robot Google! Ad-sense |
 |
Status: Online
|
|
| |
|
 |
|
szymek423
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 29.10.2009 16:06 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
|
brawo pawlos i reszta matołów, swoimi kretyńskimi komentarzami zwolniliście kierownika i usunęliście z neta stronę Stali. Tylko tak dalej "kibice"
|
|
| |
|
 |
|
krzysztof siedlarz
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 29.10.2009 20:43 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
|
|
Nie stresuj się szymku423.Kierownikiem się bywa.Sam to doświadczyłem.Matołem nie jestem,bo troszkę na sporcie się znam.Mimo,że Ty obraziłeś mnie ja tego wobec Ciebie robił nie będę.Znam osobiści Pana Kierownika(byłego już jak piszesz) i jestem przekonany,że to co ja myślę,to On też tak uważa.Właśnie dlatego zrezygnował(bo ja Go nie zwalniałem),bo nie chce mieć w tym bagienku nic wspólnego.A to,że nie ma już strony Stali...Bierz i rób stronę dalej.Będziesz wielki!
|
|
| |
|
 |
|
szymek423
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 29.10.2009 23:20 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
|
Jeżeli Pana uraziłem to przepraszam ale jako wielki fan i kiedyś zawodnik tego klubu poczułem, że stracimy coś wartościowego i dla ludzi którzy nie mieszkają już na stałe w kraśniku jedyne źródło informacji o klubie. Moje słowa zabrzmiały dosadnie tylko dlatego, że to co się działo ostatnio na stronie drużyny nie dotyczyło kibicowania tylko przerodziło się w polityczną wojnę wymierzoną w partie rządzącą. Pisze Pan że zna osobiście kierownika Jacka, mam gratulować? To to czy się Pan zna na sporcie niech oceniają inni a nie Pan sam, bo każdy może coś podobnego powiedzieć i okazuje się że nagle mamy w Polsce 38mln selekcjonerów reprezentacji. Jeżeli chodzi o stronę stali to wielka szkoda bo to był kawał dobrej roboty, mam nadzieję że zostanie ona w sieci jednak bez możliwości komentowania wydarzeń.
|
|
| |
|
 |
|
Adam Jackiewicz
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 30.10.2009 00:00 |
|
| Profesjonalista |
 |
|
|
Pan Krzysztof na sporcie, na jego organizacji itp zna się jak mało kto. Jego doświadczenie jako działacza-społecznika i to bardzo dobrego, oddanego na przykład piłce ręcznej , jest moim zdaniem dla wielu"wielkich" nie do osiągnięcia.
|
|
| |
|
 |
|
kartouche
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 30.10.2009 10:44 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
|
|
Masz w necie wiele innych stron gdzie są mecze live, tabele, wyniki itp komentarze naszej ligi! Nie wiem czym akurat kierował się redagujący te stronę zamykając ja. Kibice pisali to co uważają za stosowne a jeśli ktoś się obraził no cóż jego sprawa. Szymek piszesz ze stracimy coś wartościowego (stronę intern.), ja uważam ze tracimy powoli klub piłkarski w mieście, nie wygrać dotychczas żadnego meczu u siebie to jest naprawdę porażka i ktoś powinien za to beknąć!
|
|
| |
|
 |
|
Katol
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 30.10.2009 17:02 |
|
| Zaawansowany użytkownik |
 |
 |
|
|
Prezes Klubu - Wojciech Wilk Vice Prezes d/s piłki nożnej - Artur Rydzewski Kierownik Klubu - Jan Warzocha Skarbnik Klubu - Wiesław Wołoszyn Kierownik sekcji piłki nożnej - Andrzej Michota Członkowie Zarządu: Zygmunt Sokół, Jan Warzocha,Piotr Mazurek, Andrzej Pacek. Kierownik drużyny Jacek Nowoświatłowski A jeszcze jest Pan Bijak i jego córka.
Co ci wszyscy Panowie robią w klubie? Jakie są ich zadania, obowiązki? Za co pobierają pieniążki?
|
|
| |
|
 |
|
STAL_KRS
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 31.10.2009 13:40 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
|
Wojciech Wilk - raczej kasy nie bierze ale mało dla tego klubu też robi. Vc Artur Rydzewski - miał być sponsorem i działać dla klubu niestety działa pod swoją firmę, a poza tym większość kasy jaką wyłożył, a niewiele jej dał za każdym razem chciał odzyskać w jakiś sposób karami dla piłkarzy itp. Jan Warzocha bierze kasę - nic nie robi zawsze bałagan ma w sekretariacie można tak opisywać. Wiem że już będą mi robić kłopoty jak koledze ale mnie to wali jak qrwy myślą że ktoś pozwoli im zniszczyć Stalówkę to się mylą.
Co do Pana Andrzeja Packa i Jacka Nowoświatłowskiego to były dwie osoby które nie dość że wykładały swoją kasę na klub to jeszcze złotówki z niego nie wzięły ale jak się ludzi takich traktuje jak "dojne krowy" - daj i spierd.. to niech sami się teraz martwią ja nie zdziwiłbym się jakby pod koniec rundy nasi piłkarze zastrajkowali bo przy tych władzach nikt nie będzie chciał grać. Jak wybory wygra Rydzewski Artur to będą grać w Stali chłopaki z Kowalina (bez obrazy) i to my z czasem wylądujemy w a klasie w której byliśmy tylko rok na początku istnienia klubu wstyd. Panowie Andrzej i Jacek załatwiali stroje zawodnikom chlorki itd ostatnio dresy cóż niech teraz to robi sam vc prezes.
Wiem że po tym co napisałem naraziłem się już wielu ludziom, przykro mi ale jak się nie potrafi docenić pracy innych i jeszcze robi się im kłopoty to niech sobie sami działają. Szkoda mi aby kibiców tych prawdziwych bo ten klub niestety ale przy rządach tych ludzi upadnie. Ktoś powiedział kiedyś mądre słowa " Czasem trzeba zrobić krok w tył żeby potem zrobić trzy kroki do przodu" Mam nadzieję, że ludzie którzy będą wybierać prezesa i zarząd nie zrobią błędu.
|
|
| |
|
 |
|
Katol
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 31.10.2009 14:15 |
|
| Zaawansowany użytkownik |
 |
 |
|
STAL_KRS napisał(a): Wojciech Wilk - raczej kasy nie bierze ale mało dla tego klubu też robi. Vc Artur Rydzewski - miał być sponsorem i działać dla klubu niestety działa pod swoją firmę, a poza tym większość kasy jaką wyłożył, a niewiele jej dał za każdym razem chciał odzyskać w jakiś sposób karami dla piłkarzy itp. Jan Warzocha bierze kasę - nic nie robi zawsze bałagan ma w sekretariacie można tak opisywać. Wiem że już będą mi robić kłopoty jak koledze ale mnie to wali jak qrwy myślą że ktoś pozwoli im zniszczyć Stalówkę to się mylą.
Co do Pana Andrzeja Packa i Jacka Nowoświatłowskiego to były dwie osoby które nie dość że wykładały swoją kasę na klub to jeszcze złotówki z niego nie wzięły ale jak się ludzi takich traktuje jak "dojne krowy" - daj i spierd.. to niech sami się teraz martwią ja nie zdziwiłbym się jakby pod koniec rundy nasi piłkarze zastrajkowali bo przy tych władzach nikt nie będzie chciał grać. Jak wybory wygra Rydzewski Artur to będą grać w Stali chłopaki z Kowalina (bez obrazy) i to my z czasem wylądujemy w a klasie w której byliśmy tylko rok na początku istnienia klubu wstyd. Panowie Andrzej i Jacek załatwiali stroje zawodnikom chlorki itd ostatnio dresy cóż niech teraz to robi sam vc prezes.
Wiem że po tym co napisałem naraziłem się już wielu ludziom, przykro mi ale jak się nie potrafi docenić pracy innych i jeszcze robi się im kłopoty to niech sobie sami działają. Szkoda mi aby kibiców tych prawdziwych bo ten klub niestety ale przy rządach tych ludzi upadnie. Ktoś powiedział kiedyś mądre słowa " Czasem trzeba zrobić krok w tył żeby potem zrobić trzy kroki do przodu" Mam nadzieję, że ludzie którzy będą wybierać prezesa i zarząd nie zrobią błędu.
Czy jesteś w stanie napisać kto i za co odpowiada w klubie? Czy jest jakiś podział obowiązków?
|
|
| |
|
 |
|
STAL_KRS
|
Temat: Re: [Piłka nożna] Stal Kraśnik Napisane: 31.10.2009 14:33 |
|
| Średnio zaawansowany |
 |
 |
|
|
Kierownik klubu ma załatwiać bierzące sprawy czyli zamawiać autokary, obiady dla zawodników, wszystkie pisma pisać i wysyłać płacić sędziom po meczach itp.
Wilk i Rydzewski mają totalną władzę w klubie robią co chcą. Mieli załatwiać sponsorów itd. stwarzać odpowiednią otoczkę dla klubu i sukcesów. Niestety rydzewski jako wielki prezes potrafi przyjść w przerwie do szatni i opierdalać zawodników a trener aby się wqrwia bo po takich akcjach czasami chłopakom ręce opadają.
Andrzej Michota ma za zadanie nadzorować pracę zarządu i na walnym zarządzie będzie wypytywał co zarząd zrobił przez te lata a co miał w planach do zrobienia itd. jako komisja rewizyjna będzie sprawdzał z ludźmi stan sprzętu i jego liczbę.
Wiesław Wołoszyn cóż skarbnik ale co robi to nie mam pojęcia rzadko jest w klubie.
Członkowie zarządu nic nie robią z wyjątkiem Pana Andrzeja Packa który wkłada własne pieniądze w ten klub kupuje dresy i sprzęt. Pomaga jak może, miał sponsora z Łodzi to go Wilk nie dopuścił bo trzeba kilka długów było spłacić wcześniej. Jacek Nowoświatłowski też pomaga prowadzi stronę, kupował potrzebne rzeczy chlorki materialy opatrunkowe sprzęt np. ten biało - czerwony itp a do tego jest kierownikiem zespołu wypełnia dokumenty przed meczami skład wypisuje itp.
Pan Bijak to kierownik ds. bezpieczeństwa zajmuje się ochroną meczy i dowodzeniem służbami porządkowymi pod czas meczy. Jego córka sprzedaje bilety w kasach.
|
|
| |
|
 |
|